Pe unii dintre voi vă cunosc personal, pe cei mai mulți nu, însă după câteva posturi de ale mele o să ajungeți să spuneți că știți care e treaba cu MissWho. De ce? O să înțelegeți voi. Dar nu uitați că întotdeauna voi găsi câte ceva cu care să vă surprind.

Dacă mă întrebați de când scriu am să vă spun că scriu dintotdeauna. Nu îmi aduc aminte un moment în care să nu fi scris, asta implicând că în clasa a 3 a am scris o  poezie despre pisici, oricât de greu de imaginat ar fi asta acum. Am făcut cursuri de jurnalism dar nu am dorit să urmez această facultate (sau ceva în domeniu) din diverse motive. Scrisul a rămas o pasiune nu ceva ce trebuie făcut.

Primul blog l-am avut în liceu, atunci când toată lumea avea bloguri. Am ezitat, dar m-a încurajat iubitul meu și de atunci n-am putut să mă lecuiesc. La un moment dat am făcut o pauză și am sters blogul respectiv.

În 2011, am revenit cu primul articol pe MissWho însă lucrurile au devenit serioase în primăvara anului 2014 când am început să scriu mult mai mult și mă preocup mai tare pentru viața acestui site, iar astăzi pot să afirm că MissWho e cea mai bună parte a mea și îmi aduce o bucurie imensă în fiecare zi.

 

 

 

 

Reclame

Un gând despre „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s