Crăciun fericit!

Până să vă povestesc despre articole aș vrea să vă urez din suflet să aveți un Crăciun fericit alături de cei dragi! Încercați să vă bucurați de zilele acestea și de fapul că sunteți alături de ei și fie că sunteți răsfățați ca atunci când erați copii, fie că voi răsfățați pe alții, încercați să vă deconectați de restul lucrurilor și să fiți prezenți!

Cam acesta este motivul pentru care am pregătit doar 2 articole pentru săptămâna aceasta.

 

Voi începe cu cel al Laurei care ne dă o idee pentru manichiura de Crăciun, în cazul în care n-am ajuns la un salon sau nu am mai găsit loc liber! Ca de obicei, manichiura este simplu de realizat fără să fie deloc banală. Din contră. Puteți citi articolul aici.

dsc_0021.jpg

De asemenea vă reamintesc un alt articol al Laurei, cel în care ne învăța cum să ne facem bucle în doar 5 minute! S-ar putea să vă fie de ajutor! Vă las articolul aici. 

11082920_894218407266116_1762540719_n

 

Iar eu? Eu am decis să îmi împart cu voi toate emoțiile mele înainte să plec să-i cunosc părinții. Pentru că am trecut printr-o panică imensă, mi-a fost teribil de greu să aleg niște cadouri potrivite pentru ei și să decid cu ce mă îmbrac. Dar cumva… am să o scot la capăt. Aici găsiți și articolul în cauză!

 

Nu pot să nu vă mai urez încă o dată un Crăciun fericit din partea mea și a echipei!

Cu multă dragoste,

MissWho

 

 

Reclame