Intimitatea este o târfă

M-a întrebat care e tiparul meu. Am ezitat ceva până să îi răspund.

Un alt bărbat, o altă săptămână de etalat rochii.

Frica de intimitate sau boala secolului

 E o chestiune de timp până când relațiile, așa cum le știm, vor deveni istorie. Oriunde te-ai uita, indiferent că ieși cu oameni tineri sau mai copți, femei sau bărbați, sportivi sau corporatiști… nimeni nu vrea să-și mai asume riscul unei suferințe emoționale.

Îi poți condamna?

Într-o lume în care e mai simplu să participi la o orgie decât să ai o întâlnire decentă cu un om care n-a setat o dată de expirare a relației, cum îți mai poți justifica pretenția de a face sex cu o persoană pentru care să mai simți ceva?

Într-o lume în care așa sunt bărbații, și femeile sunt d-alea, pare o adevărată pierdere timp să mai investești emoțional în cineva.

Aranjamentele sexuale… un fel de fast food în drum spre muncă

 Funcționează de minune de multe ori… sexul ăsta… puțin îmbibat de alcool într-un pat pe care nu vrei să te mai întinzi a doua oară. E aproape imposibil să cunoști un om fără un night-stand la activ și care să nu creadă în ele.

Atunci apare răzleață ambiția tipic feminină, de altfel extrem de prostească. Lasă că eu voi fi diferită!  Conștient dar de cele mai multe ori nu, transformăm interacțiunile cu persoanele de care suntem atrase în proiecte. Dacă un bărbat nu vrea o relație serioasă, este musai să îl faci să se îndrăgostească de tine.

Și este lesne de înțeles de ce… distrage atenția. Dacă ne-ar plăcea să ne implicăm cu bărbați disponibili emoțional asta ar presupune că suntem capabile de intimitate. În schimb, ne distragem atenția folosind mici artificii, mici obiective care trebuie îndeplinite și ne supărăm pentru orice fleac care ne dă pretextul. Nici noi nu suntem mai grozave decât ei. Altfel n-am putea să ne completăm atât de bine.

Intimitatea e mai greu de mimat decât orgasmul

 Intimitatea cere conexiune. Cu ochii închiși oricine poate geme. Cu ochii deschiși… uneori e greu să-ți privești pur și simplu partenerul.

Iubirea nu trebuie să doară… dar cât de complicat e să vrei să te atașezi de cineva care nu-și dorește niciun fel de atașament? Cât de nebun să fii să te ambitionezi, să ignori.. să continui?

 

Am mai luat o gură de vin și i-am zâmbit.

-Deci? Care e tiparul tău?

-Bărbații indisponibili emoțional.

Aș fi vrut să îi spun că mi-e dor de intimitate. Că tânjesc după așa ceva. Că mi s-a luat să fiu the girlfriend experience, și nu the girlfriend. Dar ce rost mai are să te implici când povestea se termină cu tine singură, întinsă în pat în poziția fătului?

 

Aveți grijă de voi,

MissWho

Reclame

4 gânduri despre „Intimitatea este o târfă

  1. Cred ca poti sa gasesti o alternativa a pozitiei fatului, intr-un somn bun. Noaptea sa treaca, sa vina ziua. Apoi sa dilati timpul din ce in ce mai mult, pana dispare sentimentul de lipsa de intimitate dupa care tanjesti, si sa poti da un restart, cu o pozitie noua. Una cu contact vizual aparent acid si fum de tigara, pe la un 3 dimineata. Cu sex sau fara! Glad you’re back in bussiness, bufniita!

    Looking forward to read more from you!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s