Fanteziile bărbaților… fanteziile femeilor… Cât sunt de diferite defapt?

Până acum probabil că ați auzit de termenul Madonna-Whore, iar dacă nu, tot ce trebuie să știți în acest moment este că e un complex pe care l-a descris Freud și conform căruia  bărbații împarte femeile în 2 categorii: de casă și târfe. Nimic nou până acum, nu? Well, patologia poate fi atât de profundă încât un bărbat să nu poată avea un contact sexual cu persoana cu care are o relație romantică. Sau mai frecvent, nu i-o poate trage decât într-un anumit fel respectiv cuminte, elegant și timid.

 Acum… fără perdea, fără prejudecăți, fără gentlemani desăvârșiți și domnisoare timide…cât de diferite sunt de fapt fanteziile bărbaților față de cele ale femeilor? 

Aparent n-am fost singura persoană care și-a pus întrebarea asta. Niște băieți de treabă au făcut un studiu. The Journal of Sexual Medicine i-au pus numele, în cazul în care vreți să citiți mai multe despre subiect.

 

Surprinzător… sau nu, foarte multe sunt comune. Având informația asta, lucrurile ar trebui să se simplifice. NIMENI NU VREA SĂ FIE NESATISFĂCUT! Ok, ok, bine poate suntem mironosițe prefăcute dar nu vom juca rolul ăsta prea mult… nu când prețul e satisfacerea noastră sexuală.

Revenind la complexul Madonna-Whore, cred că înțelegeți cum  ne complică existența. Ca femeie avem mereu câte un monstru de prieten care te învață să nu faci sex din prima seara cu cineva pentru că te vei compromite. Ca bărbat riști nesatisfacția sau dacă nu un scandal pentru că … ea nu e din aia. (Deși sper că ați înțeles până acum că aveți aceleași preferințe).

whore-quote-1

Cred că a venit momentul să înțelegem că bărbații nu sunt nici porci, nici mârlani iar noi dacă ne culcăm cu cineva ar trebui să o facem pentru că vrem, nu pentru a-i scoate animalului ochii ulterior că nu te-a mai sunat. Ca de obicei, totul este treabă de perspectivă. Depinde ce interese avem. Dacă nu se pupă, nu te mai ambiționa tu, mergând pe ideea că tu ești frumoasă și specială și vai ce sacrificiu ai făcut tu, desfăcând picioarele, ca să-i schimbi atitudinea. După tot tu plângi ca fraiera.

Nu suntem nici madonne, nici târfe. Suntem proporții din fiecare. Merităm să fim iubite și apreciate la fel cum merităm să avem orgasm. Hai ca nu e atât de greu… si totusi? Ce ne reține?

 

Aveți grijă de voi,

MW

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s