Mâncarea și sexul, câteva idei despre sploshing

Este vorba despre plăcere. Cu toții ne dorim să atingem acel stadiu al plăcerii în care totul se rezumă strict la senzațiile plăcute pe care le simțim în tot corpul, în care nimic altceva nu mai contează, ne izolăm pentru o oră de restul, punem pauză vieții și devenim alte persoane. Cu toții vrem să fim high.

Unii oameni regăsesc această plăcere în a fi umilliți și dominați sexual. Totul este explicat simplu prin deciziile pe care le luăm în copilărie, atunci când neavând prea multe noțiuni vrem totuși să ne dăm o explicație pentru ceea ce se întămplă în jurul nostru. O să vă dau un exemplu: Un adult sado-masochist a învățat că iubirea trebuie să doară. Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc azi, ci despre un alt fetish, bazat tot pe umilre, dominație și… mâncare.

Cred că nu există vreun cuplu obosit care la un moment dat să nu fi adus frișca în dormitor. Unii au mers mai departe și au adus ouă crude, cremă de vanilie, boabe de fasole și sucuri acidulate în cadă. Care e scopul? Practicanții sploshingului, căci despre asta vorbim, explică cum, pe lângă pierderea controlului, este vorba despre senzațiile pe care le produce mâncarea. Olfactive și tactile. Totul este ales cu grijă. Antre-ul, felul principal, desertul. Ordinea lor, temperatura și modul de aplicare. Este practic o artă să îți dai seama când parterul tău WAM (wet and messy) își dorește un ou spart pe piept, un masaj cu ciocolată topită sau un dus cu lapte rece.

De asemenea partenerii trebuie să decidă și dacă vor să fie complet dezbrăcați, dacă vor purta un costum de baie sau hainele pe care le poartă zi de zi, ținând cont de faptul că fantezia unora este de a le fi turnată mâncare gătită în lenjerie. Sigur, trebui să iei în calcul și pregătirea camerei și folosirea unui rimel rezistent la apă. Pare complicat și plin de detalii tehnice, nu?

crd0h16uaaatste

În altă parte a lumii, în spatele laptopurilor, asiaticii, oameni curați și civilizați, plătesc bani serioși ca să vadă femei mâncând mese copioase ce ar putea hrăni un întreg trib african timp de 2 săptămâni și jumătate. Motivația nu am găsit-o și nici eu nu pot să îmi explic care este psihologia și trigger-ul care declanșează această plăcere.

Cert este că mâncarea nu mai e demult doar hrană. E prilej de socializare, artă, sex.

Iar sexul este plictisitor doar pentru cei ce nu i-au testat limtele.

Vă voi lăsa mai jos un mini-reportaj realizat cu ajutorul unei dominatoare profesioniste practicantă WAM. Nu e interesant ce fac oamenii  în intimitate lor, în spatele ușilor închise?

dumped

http://digg.com/video/sploshing-vice-food-sex

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s