Sindromul adultului bebeluș- un fetish sexual mai puțin cunoscut. Articol interzis pudicilor

Ok, am înțeles,suntem o nație de pudici care folosim Tinderul greșit (pentru dating, nu pentru sex). N-avem pic de educație sexuală. Am observat acest lucru cel mai bine când făceam informare pe stradă și un domn respectabil, de 40 de ani mi-a declarat foarte mândru că dumnealui nu folosește prezervativul dar… persoanele care o fac ar fi bine să își pună două în loc de unul.

De la informații de genul, care sunt de ulta-bun simț, la câteva noțiuni de bază despre BTS, la rafinamentele fetish-urilor, per ansamblu trăim într-o ceață totală, motiv pentru care am decis să pun piciorul în prag și să scriu o serie de articole despre fetishuri.

Despre dragoste și relații..există o șansă mare să nu fi înțeles nimic până acum, dar când vine vorba de sex, de ce înseamnă el și absența lui… lucrurile se schimbă. Deci, vom lua pe rând câteva fetish-uri și vom discuta despre ele, ca niște adulți maturi ce se presupune că suntem. De ce trebuie să avem habar de așa ceva? Practic pentru că nu trăim singuri pe lumea asta, pentru că oamenii sunt ființe complexe și nimănui nu i-a stricat vreodată o minte mai deschisă.

Pentru acest articol am ales un fetish destul de rar dar foarte, foarte interesant atât din punct de vedere al actului cât și a implicației psihologice. Nu am găsit niciun articol în limba română despre acest subiect (din nou, nație de pudici!) așa că voi traduce mot a mot din engleză: Sindromul adultului bebeluș.

1ab0e63bab1dba5a_adult-baby_1_-xxlarge

 

Acest fetish este în fapt, un role-playing, în care bărbatul (nu am citit despre niciun caz în care femeia să  joace acest rol și într-un fel acest lucru poate fi anticipat) poartă scutece, bea din biberoane, se joacă și plânge atunci când nu îi convine ceva. Nimic sexual până aici, nu? De fapt, în acest fetish nu există un act sexual propriu-zis. Orgasmul bărbatului survine cel mai adesea atunci când… scutecul se umple. Atât de puternică este această fantezie sexuală încât uneori nici nu este nevoie de masturbare.

Ce rol are femeia în toată ecuația asta? În 2011 Kise și Nguyen explicau în Arhivele comportamenului sexual că pacienții pe care îi tratau își doreau atenție, afecțiune, grijă și să evadeze din responsabilitățile cotidiene. Așadar, în acest joc, femeia este mama iubitoare.

Înainte să vă oripilați și să judecați, trebuie să știți că nu este deloc un lucru rar ca un bărbat aflat în poziții de putere și având multiple roluri importante, aflându-se sub presiune la serviciu, dorindu-și să fie un tată iubitor și un soț perfect, să elimine această tensiune prin sex. Este și cazul  bărbaților masochiști. Adevărul este că sindromul adultului bebeluș poate intersecta lumea S&M atunci când bărbatul trebuie pedepsit pentru o greșeală.

Dr. Thomas Speaker descrie că majoritatea practicanților sunt bărbați, angajați, educați, cu vârste între 30 și 40 de ani și care se află în relații stabile. La un moment dat această devianță a fost pusă pe seama schizofreniei dar ulterior psihologii au infirmat acest lucru. Fiind oameni funcționali, respectați și având o viață acceptată din punct de vedere social în restul timpului, puțin contează cum își elimină ei tensiunea acumulată în timpul unei săptămâni. Se numește sindrom datorită faptului că poate îngloba mai multe feitshuri: urofilie, coprofilie, travestire, lactofilie sau masochism. Ca orice fetish și ca orice lucru dus la extrem, devine o problemă în momentul în care persoanele nu mai pot ieși din rol. Au fost prezentate cazuri în care bărbații refuzau sa doarmă în altfel de pat în afara celui pentru bebeluși.

O să vă las în închiere o secvență din serialul Secret diary of a call girl pe care vi-l recomand din tot sufletul, atât pentru faptul că este plin de umor de calitate cât și pentru faptul că te învață să judeci mai puțin lucrurile pe care nu le înțelegi.

 

O zi frumoasă să aveți,

MissWho

 

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Sindromul adultului bebeluș- un fetish sexual mai puțin cunoscut. Articol interzis pudicilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s