Haine online. Experiența mea cu site-urile: Kurtmann, Mangooutlet, Ilikeoutlet, H&M și Zara

Astăzi am să vă spun câteva impresii generale online-shoppingdespre site-urile online de unde mi-am achiziționat diverse hainuțe de care am fost mai mult sau mai puțin încântată. La început am fost sceptică, motiv pentru care întotdeauna alegeam să fac plata prin ramburs. Apoi am prins tupeu și am început să plătesc cu cardul și nici nu s-a prăbușit cerul și nici nu am rămas fără toți banii pe card.

M-am îndrăgostit imediat de ideea asta de a face cumpărături online și dacă ați încercat vreodată sunt convinsă că v-a prins și pe voi iar dacă nu ați făcut-o până acum o să împart cu voi ceva din experiența mea din shoppingul online.

 

www.kurtmann.ro a fost primul meu site și mi-au făcut la momentul respectiv o impresie general bună… cu o singură excepție. Condițiile lor de retur mi se par cam… o să înțelegeți imediat, că aveți 3 opțiuni, pe care eu le găsesc total ne-fair play:

-Puteți primi un voucher cu suma produselor pe care ați plătit-o, caz în care ridicarea coletului de la voi se face gratis. Voucherul este valabil doar pe site-ul lor.

-Puteți opta pentru rambursarea banilor în cont, dar vi se va reține o taxă, mică ce-i drept, dar așa… ca idee

-Puteți să plasați o altă comandă din care se va scădea prețul comenzii anterioare și veți plăti doar diferența.

Mie îmi sună a dezavantaj oricare dintre variante. Nu îmi place ideea de a fi constrânsă să fac ce vreau. Dacă nu îmi convine dă-mi banii înapoi. Fidelizarea nu trebuie făcută prin forță!

Daaaar livrarea se face în maxim 2 zile și transportul este gratuit la o comandă de minim 190 RON ceea ce ne place.

reduceri-kurtmann

 

www.mangooutlet.com

Este un site care m-a făcut foarte fericită pentru că au haine super mișto. Partea foarte drăgută este că dacă te abonezi la newsletter primești tot felul de discount-uri. Uneori codul respectiv apare și pe site, fără să te înregistrezi, dar trebuie să te uiți cu atenție pentru că această informație prețioasă este scrisă mic mic mic sub reclamă.

În schimb, hainele vin din Spania motiv pentru care livrarea se face într-o săptămână și ceva și asta nu ar fi asa o mare problemă doar că returul este foarte complicat. Teoretic se trimite coletul prin poștă urmând ca banii să fie livrați ulterior.

Ce om de marketing s-a gândit că nu vreau să pierd timp în mall probând haine, dar am un chef nebun să stau la coadă la poștă?

Chiar dacă greșeala era a lor (îmi trimiseseră o pereche de blugi 32 deși în comandă erau trecuți 34), am renunțat să mai fac returul. Nu era rentabil.

mango-outlet

 

www.ilikeoutlet.ro

De hainele lor m-am îndrăgostit acum 3 ani când încă nu aveau site ci doar vreo 2 magazine la Universitate. Am fost exataziată când și-au făcut site. Mi-am comandat o singură dată de la ei și s-au mișcat exemplar. Am văzut că la retur trebuie să completezi un formular și primești îndrumări pe mail despre cum trebuie să procedezi. Nu știu să vă dau mai multe detalii, n-am avut încă probleme cu ei. Sunt fana lor cea mai mare 🙂

Logo-ILO-200x100

 

www.h&m.com

Am scris mai de mult timp un articol despre ei și ce ne supără. Lucrurile nu s-au schimbat de atunci. Aș mai avea un singur lucru de adăugat: La Zara returnarea unui produs se poate face în magazin. Dacă pentru celelalte site-uri era o problemă majoritatea fiind doar magazine online, H&M n-are nicio scuză!

De acest site suntem foarte dezamăgiți. Puteți citi recenzia aici.

photo-610x250

 

 

Sigur, am fost foarte exigentă însă este important să știți la ce vă așteptați.

Aveți grijă de voi,

MissWho

 

 

 

 

Lasă un comentariu