Despre feminismul prost înțeles sau de ce femeile sunt ființe superioare și acest lucru ar trebui semnalat în Constituție

 

Acum milioane de ani acest pământ fermecat a fost binecuvântat cu existența unor ființe purtătoare de vagin. Atunci bărbații au realizat că absența excrescenței odioiase este trăsătură a superiorității așa că s-au adunat în peșteră și au încercat să găsească o soluție rapidă.

Unul, mai fraier a spus: Am putea să le venerăm, să le aducem flori și pietricele și să le spunem zi de zi că suntem recunoscători zeilor pentru existența lor.

Ce ai bă, ești tâmpit? O să le spunem că sunt proaste. Am văzut eu că plâng din orice.

Ultima idee a fost votată în unanimitate.

caveman-healthier-living

Asta era acum milioane de ani. Între timp femeile s-au prins cum stau lucrurile defapt și s-au apucat să împuște bărbații. Din extrem de multă frustrare, lacrimi și violuri, s-a născut feminismul. Incredibil de prost înțeles de femei, surprinzător de popularizat de bărbați. Bărbatul trebuie călcat pe cap pentru că avem noi o furie ancestrală pe specia lor pentru că până de curând nu ne lăsau să votăm.  Femeile, în toată gingășia lor, nu vor egalitate ci superioritate. Castrăm bărbații pe capete. Dacă săracii vor să își exprime și ei vreo părere, mai mai că le-am spune: Tacii naibii! Te-ai exprimat liber mii de ani!

Cum să nu fii o feministă proastă? Am rugat un bărbat incredibil de mișto să vorbească despre asta.

 

Nu îi lua bărbatului ce e al lui! Nu-i stinge dorința deas2261 a păstra tradiția, de a-si menține obiceiul străvechi, ieșitul la vânătoare. Atunci, vânătoarea aducea un beneficiu suprem- hrana doar că acum lucrurile au mai evoluat nițel și nu se mai vânează mamuți ci domnișoare frumoase cu manechiuri impecabile și zâmbete calde.

Acest tip de vânat  este un pic diferit, pentru că vă solicita răbdarea și vă stimulează capacitatea de a fi spectator interactiv. Voi stați jos, relaxați-va, noi suntem în control și știm ce facem.

În fapt, lucrurile sunt simple: nu îi poti cere bărbatului să fie un mielușel în societate, dar un colos erotic în casă și un tartor dezlănțuit în pat.

E un joc al minții de a acapara totul! E în sânge și partea buna este că vine cu tot pachetul, de la textul cu care te abordează, mai mult sau mai puțin inspirat, la modul în care se trezește dimineața si se spală pe dinți înainte să se trezească.

Are nevoie de șlefuirea și menținerea acestui stil vânătoresc, de la început, pânâ la sfârșit. Totul se învârte în jurul oportunităților de a manipula. Orice moleculă de testosteron are o voință proprie, ne face să ne simțim puternici și demni de admirat. Alimentează egoul și ne menține fericiți. Nu-i lua asta! Oferă-i oportunitatea să învete cu ce să te surprindă! Lasă-l sa se amăgească, să gândească, să miroasă, să calculeze și să scoată ce are mai bun din el! Culege asta din ceea ce face el. Redescoperă-l când aruncă sulița și înfruntă-l. Tot ce face are ca scop aprinderea scânteii femeii de lângă el! 

 

În fapt, totul este un joc în care fiecare își are partea prestabilită. Nu! Nu e plictisitor! Frumusețea constă tocmai în variații ale scenariului și căutarea coechipierului potrivit. Așa că lasă-l să plătească prima cafea dacă vrei. E partea lui… partea ta constă în alegerea rochiei, pantofilor și asortarea bijuteriilor. Și nu fi ipocrită! Știi că adori asta.

Ah și încă ceva! Învățați să vă bucurați de sex. Odată ce veți învăța, vă va trece pofta de castrat bărbați. În fapt egalitatea (nu superioritatea) începe în patul conjugal.

women-feminism-women-against-feminism-facebook

 

Post scriptum: TÁRTOR, tartori, s. m. Căpetenia dracilor; p. gener. drac. ♦ Fig. Conducătorul unei tagme, al unui grup, care conduce cu severitate, despotic. ♦Fig. Om fără scrupule, care își impune voința, care terorizează, care comite fapte reprobabile

 

Reclame

2 gânduri despre „Despre feminismul prost înțeles sau de ce femeile sunt ființe superioare și acest lucru ar trebui semnalat în Constituție

  1. Pe cat de ciudat si de „dur” ar fi articolul, pe atat este si de amuzant, in special partea asta: „Nu îi lua bărbatului ce e al lui! Nu-i stinge dorința deas2261 a păstra tradiția, de a-si menține obiceiul străvechi, ieșitul la vânătoare. ”
    Frumos articol, felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s