Sunt burlac și-mi place!

Ante scriptum: Cristian Paraschiv (30) este unul dintre bărbații cu care am ieșit în ultima lună, pe care l-am diagnosticat automat cu frică de angajament. Dar uite că l-am provocat să scrie un articol pentru noi și s-a ținut de cuvând așa că cine știe… poate m-am înșelat.

Ce înseamnă să fii burlac? 

…total altceva decât se vehiculează pe piaţă, înseamnă că nu eşti capabil să te schimbi.Când spun asta mă refer la câteva lucruri extrem de importante. O relaţie presupune din start că viaţa ta se va schimba, de cele mai multe ori din temelii, pentru că nu poţi trăi cu cineva iar acest lucru să nu te schimbe, să nu îţi schimbe viaţa.

Dacă înainte mergeai cu băieţii la o bere şi nu îţi păsa de nimic acum e cam greu.

Dacă programul tău era alcătuit având în prim plan masculul Alfa ce eşti acum teritoriul aparţie altcuiva şi e bine marcat.

Dacă bugetul tău avea capitole aparte acum cheltuilile se diversifică şi nu, nu mă refer la materialiste care apar doar atunci când ai nevoie de atenţie şi sex, ci la vacanţe împreună, seri minunate care încep târziu în noapte şi nu se termină nici măcar în zori de zi cu o cafea plină de iubire şi parfum de fericire iar cel mai important viaţa ta se schimbă pentru că dăruieşti persoanei iubite cel mai important si mai de preţ lucru adică TIMPUL tău.

Timpul petrecut împreună cu iubita, se transformă în amintiri, AMINTIRI care te fac să trăieşti şi să simţi viaţa altfel, care schimbă in tine aproape tot modificând până şi cele mai adânci şi ascunse porniri egoiste. Acum lucrurile se împart la doi iar dinamica e alta, apar fără să îţi dai seama planurile comune, începe să îţi pese de ce se întâmplă cu ea în special când tu nu esti aproape iar gandul îţi zboară departe unde nici nu ştiai că poate ajunge.Te gândeşti la ce face, te preocupă cu cine iese, te macină gândul de fiecare dată când îşi spune că iese cu prietenele la o cafea, unde merge, dacă e bine şi nu e gelozie, e un sentiment minunat de fericire, conştientizezi că îţi pasă cu adevărat iar inima începe să bată tare în piept de fiecare dată când sună telefonul iar la celălalt capăt este o voce calmă, care transmite forţă cu fiecare cuvânt rostit.

Aceste experienţe te maturizează, te transformă în bărbat, pentru că în iubire nu există doar bune, o relaţie devine puternică doar după ce depăşiţi împreună nişte obstacole, greutăţi, momente dificile atunci când încrederea e testată şi ajunge la cote maxime iar respectul şi comunicarea clădesc un drum unde luminiţa de la capătul lui este mult mai aproape doar privind înainte împreună cu o inconştienţă aproape de nebunie.

Pe mulţi acest drum îi sperie, din foarte multe motive, necunoscutul e mult mai greu de acceptat decât confortul unor relaţii pasagere fără implicare şi viitor, destinaţia este aproape iar drumul uşor, fără schimbări majore cu libertate totală de alegeri şi opriri. Schimbarea este cel mai mare duşman al burlacului până o va întâlni pe EA, pe femeia care îi va schimba viaţa iar EL va înţelege că această schimbare se numeşte FAMILIE.

Reclame

Un gând despre „Sunt burlac și-mi place!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s