Cum să agăți un bărbat

Știa că i se va face frig din secunda în care a părasit scara blocului însă nu a facut nici un gest. Două minute mai târziu a început să tremure, încă nu era departe de bloc, de ușa apartamentului, de dulapul în care se afla cardiganul pe care l-ar fi ales dacă ar fi trebuit să aleagă ceva care să îi completeze ținuta. Dar nu s-a întors. A mers înainte, cu același pas hotărât și grăbit, cu umerii ridicați și cu capul aplecat, tremurând de frig.

Înainte de a deschide ușa barului, se opri și își aranjă părul.  Își drese postura apoi trase ușa. Un grup de fete fluturau energic din mână, iar cand le zări afișă un zambet larg.

Purta o fustă cloche neagră cu dungi albe și o cămasă roșie. Dresul era puțin rupt, ea știa acest aspect, dar acasă se mulțumise când observă gaura acoperită de fustă.

În bar nu exista oxigen, doar fum de țigară. Prietenele ei aveau deja ochii roșii și chiar și ai ei începuseră să îi lăcrimeze puțin. Cu toate acestea observă un bărbat elegant, la o masă în cealaltă parte a camerei. Cine ar fi fost atent ar fi observat pe chipul ei un mic surâs. Avea în mână un tubuleț  e-smoke – lichide tigara electronica. Când termină de evaluat bărbatul își reîntoarse, ca din vis, atenția către fete, dar nu putu participa activ la discuție.

Merse până la toaletă, îi zâmbi bărbatului apoi, în drumul de întoarcere nici nu-l mai privi. Se așeză la masă și 2 minute mai târziu observă silueta lui lângă masa lor:

-Bună, eu sunt Tudor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s