Lectură în aer liber

În aer liber este destul de greu să nu te simți bine. Dacă să stai închis între patru pereți te poate conduce uneori la o stare de letargie sau chiar de melancolie, afara din casă te poți lăsa cu ușurință distras de către ceva, uitând de propriile probleme. Fie că te uiți în jur la arhitectură, te plimbi pe străzi, observând oameni sau mai arunci un ochi în vitrine, sub cerul liber nu te poți plictisi cu ușurință.

Dar și mai frumos este atunci când citești inspirând aer curat. Cum îți vine la îndemână? Să mergi în parcul din cartierul tău, lenevind pe o bancă sau la umbra unui copac? Ori pe balconul cu geamurile larg deschise? Sau te așezi comod în propria ta curte, cu un bol de merisoare alături?

lectura in aer liber
sursa: http://www.zigzagonline.ro

Indiferent ce ai alege, cu siguranță lectura va deveni mult mai plăcută decât era înainte. Ciripitul păsărelelor, foșnetul frunzelor mișcate de vânt sau zumzetul orașului reprezintă un sunet de fundal ce produce o stare liniștitoare. Astfel, te vei putea bucura și mai mult de paginile pe care le ții în mâini.

Mai mult decât atât, în momentul în care îți amintești să scoți nasul din carte, ieșind din atmosferă, nu vei da cu ochii de un perete alb sau un birou plin cu „lucruri de făcut”, ceea ce ar putea risipi mult mai repede efectul magic al cărții. Din contră, fiind afară, atunci când te oprești din citit și te uiți în jur, realitatea nu ți se va mai părea așa dezolantă. Căci cum ai putea să te întristezi când vezi norii mișcându-se alene pe cer sau un fluture debordând de energie?

Fiind în miezul verii, acum este momentul cel mai potrivit să citești într-un alt mediu ambiant decât cel obișnuit. Schimbările pot fi deseori benefice!

 

P.S.: dacă doriți să mâncați sănătos în timp ce lecturați, vă sugerez o sursă pe care o puteți descoperi dacă apăsați pe cuvântul „merisoare„!

(S.C. Renard Olunden S.R.L.
FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE, ROMANIA 437341
Phone: 0740.393.238 )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s