NECONVENȚIONAL: Stai liniștit, ești doar al doilea!

-Cu câți bărbați ai fost înaintea mea?

-De ce, ce ai auzit?

Mă distram teribil cu un prieten acum câteva zile. Îmi spunea că de-alungul timpului a întrebat femeile cu care ieșea cu câti bărbați au fost înainte. Întotdeauna răspunsul venea foarte convenabil: Uh, ești al doilea.

Într-o lume în care misoginismul este nunațat și rafinat este aproape imposibil să găsești un bărbat cu intenții de cursă lungă căreia să nu îi pese de numărul de bărbați care au făcut cunoștință  cu tine.. îndeaproape. Sigur, nu ar recunoaște niciunul. Pentru că adevărul este că le plac femeile frumoase, sexy, inteligente, amuzante, adaptabile, care pot avea pe oricine. Smecheria constă în faptulcă genul ăsta de femeie e capabilă să îi spuna: Da, am întreținut relații sexuale cu 16 de bărbaiț,  in 15 momente diferite. Aham exact, fă calculul și dacă nu îți convine nu e nicio problema. Cineva o sa fie ok cu asta.

Și nu e doar asta. Dar bărbatul tău minunat știe că este al doilea, după Alex. Iar într-o zi îi povestești cum Cosmin avea fantezii legate de sexul în locuri publice. Și atunci cine e printesa din povești care este într-o postură de femeie ușuratică? Nu că ar fi ceva în neregulă să fi al treilea, dar pică povestea aia cu încrederea. Ah și încă ceva, pare ca și cum nu îți asumi lucrurile pe care le faci.

Așa că vezi tu, nu e mai simplu să fii fair play și împăcată cu tine? În sine, întrebarea e o idioțenie. Dar tot va trebui să îi răspunzi într-un fel sau altul.

Dacă mă înșel e ok și asta. E o lume plină de bărbați care cred despre ei că sunt situați pe locul doi. Și ce bine trăiesc în neștiința lor!

Anunțuri

2 gânduri despre „NECONVENȚIONAL: Stai liniștit, ești doar al doilea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s