Modelarea bărbatului

Noi, femeile, avem un fetish bizar pentru modelare şi remodelare.
Ne petrecem unele dintre noi ani în incercarea de a ne găsi fondul te ten perfect, ne terorizam parul cu tot felul de nuante de blond. Suntem permanent nemulţumite de corpul nostru. Vrem sâni, nu vrem riduri. Eventual niste sâni mai mari. Facem abodmene seara înainte de culcare şi ţinem diete peste diete.
Avem în sânge decorurile interioare. Într-o zi vrem draperii mov asortate cu covorul din sufragerie, în contrast cu fotoliile verzi, în altă zi inventam câte o culoare de care niciun bărbat pe lumea asta n-a auzit pentru gresia din baie.

Da, noi femeile avem un fetish pentru modelare şi remodelare. În mintea noastra suntem atat de speciale în care fiecare lucru pe care il atingem (la propriu sau la figurat) are nevoie de amprenta noastra.

Iar cand vine vorba de bărbati… ei bine, bărbatul meu 30+ a avut vreo 5 relatii serioase care l-au marcat, şi să fiu a naibii dacă nu o să-l înnebunesc şi eu puţin.. aşa… ca să ştie viitoarea lui prietenă, că am trecut pe acolo.

Când aveam 12 ani am primit unul din cele mai bune sfaturi pe care o copilă, viitoare bloggeriţă şi mare amatoare de relaţii imposibile şi complicate, îl poate primi: ORI IL IEI AŞA CUM E, ORI IL LAŞI ÎN PACE.
E drept, persoana în cauză a fost părăsită exact înainte de nuntă, dar ideea asta, este o parte intrinsecă a mea, care în timp s-a cristalizat.

Da, cu ceva tact, diplomatie si ceva farmec personal, poti schimba un bărbat. Dar schimbarile se rezumă la parfumul pe care îl foloseşte, cămăşile pe care le poartă şi… dacă eşti cu adevarat iscusită, o să reuşeşti sa-i muţi colecţia de masini din punctul A în punctul B. Dar obiectiv vorbind, cam despre asta este vorba.

Nu cred că poţi transforma un bărbat dependent de muncă, într-unul care adoră să se relaxeze acasă cu tine. Dumnezeu mi-e martor că am încercat!
Nu poţi opri un barbat să urmărească materiale pornografice.
Nu poţi obliga un bărbat care nu doreşte să fie tata, să-ţi facă un copil.
Pur şi simplu nu poţi obliga un bărbat să te iubească aşa cum vrei tu.

Tot ce e important este găsirea unui partener care necesită compromisuri mici pentru beneficii mari!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s