Gel de duș relaxant cu trandafir sălbatic și plante BIO Kräuter®

Eu sunt veșnic în căutarea unor produse care să hidrateze pielea în profunzime. Dar spun că sunt in căutări pentru ca de multe ori hidratarea promisă de reclame s-a dovedit a fii doar o strategie de marketing și pielea mea era tot uscată.

Trebuie sa știți că eu am pielea destul de uscată. Așa mi-a dăruit-o mama natură și de exemplu pielea de pe mâini se usucă rău datorită detergentului de vase și a produselor de curățenie.

Am încercat aproape toate mărcile de Geluri de duș care se găsesc prin hipermarket-uri și nu am fost deloc mulțumită pe termen lung pentru efectul de hidratare nu durează decât maxim până dimineața.

Săptămâna trecută am intrat in Plafar să îmi achizioționez crema de păr și mi-a atras atenția un gel de duș BIO relaxant de la Life Care.Când l-am mirosit, m-am îndrăgostit pe loc! Are un miros floral mi-nu-na-t. Citind pe el, am descoperit că are la baza o combinație inedită de ingrediente BIO, precum arnica montană, mușețel și Urzică, combinate cu trandafirul sălbatic.

Prețul rezonabil(14lei/250ml) și mirosul m-au convins să il iau acasă în probe. L-am încercat și pot sa zic că DA! Chiar există un gel de duș care să îmi hidrateze pielea in profunzime și să nu mai am senzația urăta de piele uscată dupa baie. Mi-a plăcut de asemenea și faptul ca are o textură cremoasă și e nevoie de o cantitate mică de gel de duș care face multă spumă.

Singurul lui minus ar fi acela ca mirosul de trandafiri nu persistă foarte mult pe piele, dar pentru că nu îmi usucă pielea îl iert:-)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s