Femei emancipate sau muieri disperate?

Egalitatea dintre sexe este un concept greu de materializat. Interactionez des cu barbaţi pentru care nu sunt om, sunt femeie şi se comportă ca atare. Au senzatia că doar pentru ca nu posed niciun cromozom Y, este într-un mod bizar obligaţia lor sa se transforme în masculi alfa şi să încerce să mă impresioneze. Nu se pune problema Îmi placi. Nu e nimic special la mijloc. Au acelaşi comportament cu orice femeie. Cu astfel de bărbaţi noţiunile de prietenie sau colaborare profesională cad. E obligaţia lor să încerce.
Ce rost are să inviţi un individ la cafea dacă asta e treaba lor şi o vor face oricum? Cred că
majoritatea te-ar cataloga drept disperată. Pentru că undeva, în lobul lor frontal stă ideea că o femeie de treabă nu ar agăţa niciodată un tip.Partea rea e când ajungi să ai tu impresia asta despre tine.

Cred eu că fiecare femeie care se respectă ştie cum să atragă atenţia unui bărbat. De multe ori o poate face fără să îşi dea seama. Într o lume în care femeile nu sunt oameni, totul se rezumă la primul contact vizual lansat ca o invitaţie timidă dar cochetă şi plină de farmec. Aceasta pare într adevăr calea cu şansa de reuşită cea mai mare. Joaca.

Şi totuşi se spune că femeia îşi alege bărbatul şi nu invers. Dar stai, nu te bucura prea tare, alegi de unde ai, nu te duci tu să cauţi de nebună! Doamne fereşte să vezi un bărbat care să ţi placă şi să mergi să îl inviţi la o cafea. Nu aşa e regula. Tu trebuie să stai cuminte şi să îl aştepţi pe Făt Frumos. Acceptă să ieşi cu orice bărbat că cine ştie când o să apară următorul?!

O femeie care abordează un bărbat este o femeie care se simte bine în pielea ei. Care este sigură pe ea. Este o femeie puternică. Nu va începe să se considere neatrăgătoare sau neinteresantă dacă va primi un refuz.
Iar un bărbat care nu se va simţi intimidat şi nu va avea o gândire misogină, este bărbatul care o merită. Iar ea, pentru că este o MissWho nu se va multumi cu mai putin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s