De ce nu am încuiat ușa?!

Într-o lume ideală oamenii nu se îmbată ca porcii și apoi se apucă să jignească oamenii pe stradă, nu-i așa? De fapt, într-o lume ideală n-ai decât să te îmbeți la tine acasă(atâta timp cât nu ai altfel de porniri violente precum bătut de nevastă copii, cățel sau orice ai la îndemână), dar să nu îi terorizezi pe cei din jur.

Ei bine, nu trăim într-o lume ideală. Trăim în realitate, în care e normal să intre cineva peste tine în casă, și după ce o face, dacă îndrăznești să te sesizezi, tot tu ești ,,cretin,, și ți se atribuie sute de alte epitete ca să descrie gradul de retard mental pe care l-ai atins pentru că ți-a trecut prin cap să anunți paznicul sau să suni poliția. Da, oameni buni, nu e fair-play să te treacă toți fiorii din lume și să începi să îți creezi scenarii fatidice atunci când toate colegele de cameră sunt acolo și nu mai aștepți pe nimeni dar totuși auzi pe cineva intrând în camera. ,,The fuck? Unde e tazer-ul? Unde e sprayul paralizant? Ok, suntem departe de cuțite, o să folosesc laptopul ca armă.,, E oare normal să fi trecut printr-o astfel de situație traumatizantă? Nu. Nu era mai simplu și frumos să auzim niște scuze simple: ,, Sunt beat și prost, iertați-mă, nu am putut face diferența între ușa voastră care are culoarea diferită de toate celelalte uși de pe palier și cea pe care trebuia să intru…cum ziceam..prost.,, Nu. Normal că nu. Trăim în România și ne respectăm, așa că trebuie să inițiem un scandal, să ne umilim, să jignim, să ne adâncim în ,,rahat,,.

Trebuia să încuiați ușa!! Da, asta era problema, nu faptul că cineva intra în cameră. Pe principiul te-a violat pentru că ți-ai luat pantaloni scurți la 37 de grade, nu pentru că e un urangutan fără creier. Nu trăim în niciun caz într-o lume ideală, nici măcar în una normala…suntem departe de așa ceva. Trăim într-o lume primitivă, în care e greu să porți o conversație, să exprimi un raționament, să rezolvi o problemă. Evident că pentru mințile mai puțin dotate e mult mai ușor să apeleze la violență, fie ea verbală, psihologică…sau în ultimă instanță, pentru cei cu IQ-ul care tinde spre 0, fizică.

Nu vreau să mai trăiesc pe planeta asta!! Sunt revoltată până în adâncul ființei…dar n-am de ales…trebuie sa mă strecor prin viață. Trebuie să mai fi rămas și câțiva oameni normali naufragiați în lumea asta nebună.

Sursa imaginii: artbypaulfisher.deviantart.com

the_scream_by_paulsgruff-d4r7q47

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s