NECONVENȚIONAL: partea a 2 a – the fuck buddy

-Deci fă-mă să înțeleg, ați făcut sex. De mai multe ori.

-Da.

-Dar nu sunteți împreună. Nu formați un cuplu.

-Nup. Doar sex.

-Și te duci la el și faceți sex. Apoi pleci. Și apoi nu mai vorbiți până când celălalt se simte plictisit din nou.

-Cam așa ceva.

-Deci ejaculează și apoi pleci.

-Oh haide, suntem oameni! Fac măcar un duș.

-Și nu dormi cu el, nu te ține în brațe, nu îți pregătește micul dejun.

-Depinde. Uneori n-am chef să mă mai ridic să plec. Mă ține în brațe doar dacă vreau. Uneori vreau alteori nu vreau. Adică.. e bine să dormi în brațele cuiva dar uneori e prea cald și aș da orice să dorm  pe spate. În asta consta frumusețea.

-Serios? În dormitul pe spate?

-Da, și dacă dorm la el îmi face dimineața cafeaua. Fumăm împreună.

-Oh deci ca într-o relație.

-Nu nu e o relație. Stăm cu tabletele în mână. Uneori îmi pregătește și ceva de mâncare. De cele mai multe ori refuz pentru că vreau să ajung acasă. În funcție de cât de gustos e micul dejun îmi dau seama cât de încântat a fost de prestația mea de aseară.

-Asta e dezgustător…

Când două persoane se angajează într-un contact de tipul fuck buddy ceea ce este absolut necesar este ca fiecare să fie sincer cu el însuși, vis a vis de așteptări. Probabil că dincolo de Vreau să fim fuck buddies și în afară de dorințele sexuale, niciunul dintre ei nu se va deschide suficient pentru a vorbi despre motivele care l-au adus în situația respectiva. Motiv pentru care sinceritatea față de tine însuți, este vitală.

Pentru că sunt o romantică incurabilă nu pot să nu mă gândesc la situația în care unul dintre cei 2 implicați într-un astfel de angajament se îndrăgostește.  E drept,  majoritatea relațiilor încep datorită atracției. Persoanele de treabă dar neatrăgătoare ajung în friend-zone. Dar ce se întâmplă când te implici într-un parteneriat de tipul fuck buddy cu speranța de a duce la mai mult?

Ce-i drept, nu e exclus să se întâmple.

Pentru a putea practica acest sport trebuie să fii capabil să îți controlezi foarte bine emoțiile. Plăcerea (fie ea intelectuală, sexuală, artistică sau romantică) este fundamentul oricărei relații reușite. Ne mâncăm reciproc timpul unul altuia pentru că ne face plăcere, ne simțim bine.

N-am să vă mint… sexul este, cel puțin, plăcut. Dacă ești capabil să vizualizezi în persoana respectivă  o plăcere de moment (ca și cum ai mânca o înghețată și apoi îți vezi mai departe de viață) felicitări ești o persoana potrivită pentru a fi fuck buddy și un candidat valabil pentru psihoterapie.

Dacă nu ești capabil, fugi! Fugi pentru că ai se te îndrăgostești de un om despre care nu știi nimic și nu are disponibilitatea emoțională să-ți ofere ție ce ai tu nevoie. Fugi, pentru că oamenii incapabili să se îndrăgostească sunt… defecți și înfiorători.

Dacă ai crezut că poți dar te-ai înșelat, nu rămâne ancorat în pactul vostru neconvențional cu speranța că în timp vei fi altceva decât un corp sexy cu vaginul strâmt. Fii sinceră. Cu tine și cu el. Dar din momentul în care imediat ce ajungi acasa de la el și vrei să fii tot acolo, pune stop.

Sincer mă înspăimântă gândul că sexualizăm absolut orice în jurul nostru dar scoatem romantismul din sex. Mi-e greu să nu aud în jurul meu despre meaningless sex, în toate formele lui, fără ca adolescenta romantică și idealistă care a crescut cu cărți siropoase și cu învățăturile părinților de a fi virgină până în noaptea nunții, să nu sufere puțin…

Oh și încă ceva, dragi prieteni. Asigurați-vă că relațiile voastre convenționale, nu devin un aranjament fuck buddy, nerostit.

Aveți grijă de voi!

Reclame

11 gânduri despre „NECONVENȚIONAL: partea a 2 a – the fuck buddy

  1. de fapt e alegerea fiecaruia si alegerea facuta spune ceva si despre personalitatea lui. fara a fi rautacios mi se pare superficial si fara sens. sint unii oameni care se folosesc de alti oameni ca de obiecte. banal !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s