Neo-Woman (2020+). Articol din viitor

Pe Vecinu’ il cunosc de o viata. De pe vremea cand eram amandoi11013081_354496998089763_3791362336931097745_n

baieti rai, ascultam rap si fumam pe furis. Greu de crezut, nu? Dupa ce am postat pe site-ul lui articolul Cu cine vorbim despre sex, a decis sa intoarca vizita, impartind cu noi ideile sale nepopulare pe care le iubesc atat de multi oameni.

Nu uitati sa ii faceti o vizita pe www.nepopular.com

Bun venit în viitor:
– Omenirea nu mai stă la coadă pentru lapte şi carne, ci pentru ultimul produs Apple.
– Bărbatul foloseşte mai multe produse cosmetice decât femeia.
– Datorită unor „abuzuri” se interzic blugii skinny-fit pentru bărbaţi şi colanţii pentru femei.
– Muzica, la sensul figurat, nu mai există.
– Un remake „Lolita” înregistrează un profit record pentru cinematografia mondiala. Mii de cretineri aprobă şi iau apărarea acestei producţii cinematografice. În acest punct omenirea omenirea şi-a atins pragul final al decăderii din prisma filmelor, după „Friends with benefits” în care am învăţat că e ok să sex fără să relaţie, „Fifty Shades of Grey” în care am învăţat că e ok să sex dacă durere şi să sex-durere dacă nu consens, filmul „Lolita 2020 – an immoral story” ne spune că e ok să pedofilie.
Şi totuşi, ce s-a întâmplat cu femeia?

Greii ani ai afirmării femeii în societate s-au încheiat şi, iată, după 100 de ani (1920 – 2020), rezultatul. Se pare că neo-femeia a înţeles de multă vreme că nu va putea ajunge la standardele abstracte şi inexacte ale masculilor. A adoptat strategia „Don’t follow, take the lead”. Aparent în 2020 bărbatul e cel care se îngrijeşte, cel care petrece 45 de minute dimineaţa în baie. Femeia îşi ciufuleşte puţin părul, se spală pe dinţi, pe faţă şi, dacă e vreo ocazie specială, se machiază. Nu prea mai e timp de piedut pentru că femeile conduc acum guverne şi corporaţii şi, da, chiar şi maşini. Şi ştiu să şi parcheze. Cu spatele.
Ce e însă diferit la ele sunt cearcănele, ridurile şi alte urme de bătrâneţe şi oboselă. Nu, nu se datorează reducerii uzului de cosmetice, ci unei lipse. Conduc lumea dar le lipseşte ceva ce numai noi le putem oferi. Ştiu că sună penibil bărbaţi din trecut, dar aţi uitat să vă apreciati şi să iubiţi femeia cu care vă împărţiţi micul-dejun şi dormitorul.
Bărbaţii au rămas undeva paralizaţi în anii 2013-2015, au o constantă obsesie pentru bărbile dese şi cămăşile de tăietor de lemne. Sigur, standardul teoretic de „Spornosexual” a devenit ceva concret iar acum o bună parte din noi mergem la sală sau ne facem implanturi de pectorali.
Bărbaţi, trebuie să recunoaştem, am cam neglijat omenirea, planeta şi pe ale noastre femei. Ne-am concentrat prea mult pe dezvoltarea proprie, pe aparenţe, pe aspect, pe imagine şi am uitat de fiinţele cândva firave cu care convieţuiam. Acum au ele grijă de noi. Acum avem noi nevoie de ele. Poate că ar trebui să fi păstrat părţile bune din orgoliul nostru.

Reclame

4 gânduri despre „Neo-Woman (2020+). Articol din viitor

  1. Probabil că, în viitor, oamenii nu vor mai fi heterosexuali, și toți copiii se vor face la eprubetă. Ar fi o explicație pentru care bărbații vor neglija femeia… și invers.

    1. Doamne ar fi atat de trist. Sigur vom face selectie naturala „artificiala” dar tot e cumva foarte.. Greu de digerat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s