Guest post: Femeia bibelou

Femeia bibelou – o vezi adesea pe stradă, dar cel mai des în vreun local lângă vreun bărbat potent … financiar. E aranjată după ultima modă, de fapt, ce spun eu, pare scoasă din Vogue! Ea, e tânără, el… nu prea. Zâmbește, deși nu e băgată în seamă de el… e doar încă un accesoriu de lux la brațul lui (ca o geanta Hermes, dar pentru bărbați).

Ajung acasă. Ea mimează în continuare buna dispoziție. Fac sex, ei îi e silă de el… dar… se preface că are cel mai incredibil orgasm ever. Weekend-ul trecut au fost la Barcelona, săptămâna următoare vor pleca la Paris. Aaaa, și nu v-am spus, dar cred că se înțelege de la sine, are un dressing imens și tot ce-și mai dorește ea. Acum, el stă cu fața în sus, pardon cu burta în sus, fumează. Ea stă cu capul pe umărul lui, schițează un zâmbet…

Dar oare e fericită? El își termină de fumat țigara, o pupă pe frunte se întoarce cu spatele. Se întoarce și ea cu spatele. Se gândește că a achiziționat tot ceea ce are acum la suprapreț. O lacrimă i se prelinge încet pe obraz și i se stinge pe buze. E sărată… Urmează alta, și alta, și alta… Vrea să evadeze, dar oare mai poate? Luxul a devenit un viciu…. O mână grea o cuprinde… Lacrimile i se întețesc.

Și timpul trece. Continuă să joace rolul de femeie bibelou pe la diverse întruniri. Continuă să mimeze fericirea în pat sau prin excursii. Lumea e a ei, dar plânge-n fiecare noapte, obosită, goală fizic, dar psihic plină de gânduri.

A trecut deja un an și jumătate. Se privește în oglindă. Fără stratul de fond de ten, fără rimel și eyeliner, fără ruj, fără blush… era doar o fantomă a fetei care a fost cândva… mai că-i vine să plângă, dar… se aude ușa, a intrat… Își schițează iarăși zâmbetul, dar oare el, nu a văzut până acum că ochii ei sunt goi?

– Iubiiii….

– Amalia, vreau să-ți faci bagajele și să pleci. Nu mai e nevoie de tine!

– Iubiii, e o glumă? – Amalia, vreau să pleci. Nu mă mai atragi uită-te la tine zici că ești o fantomă!

Și a plecat. Curând totul va fi o amintire. A ajuns la casa părinților ei… În cele  din urmă s-a închis sub baie. Vrea să șteargă tot, dar oare chiar va reuși?

Articol scris de Illusion: https://illusionsstreet.wordpress.com

2 gânduri despre „Guest post: Femeia bibelou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s