Frumusetea ca blestem

Bogdan (31, psihoterapeut), mi-a acceptat invitatia de a scrie pe blog. Ca oricare dintre noi este preocupat de frumos si de aceea n-a putut sa nu vorbeasca despre femeile frumoase. Va doresc lectura frumoasa!

Putini barbati iarta femeilor „pacatul” de a fi frumoase. De la frumusetea ca expresie a vanitatii pana la adorarea tampa a acesteia ca sageata inversa a stimei de sine, nu trasam decat o fina linie de demarcatie…Frumusetea unei femei este divers catalogata..ca putere…ca eufemism al prostiei ,ca substitut al inteligentei. Oricum ar fi frumusetea incita,suscita si alte sufixe din latina care exprima suferintele acute ale vietii(lingvistii stiu de ce). Femeia frumoasa este la fel ca baiatul inteligent: doar atat fiind,devinind un criteriu necesar dar nu si suficient!

Frumusetea tampa,inteligenta fara spirit sunt fatete ale unei monezi expirate .

Intrebarea este…cand doamnele sunt cu adevarat doamne si cand barbatii sunt cu adevarat barbati dincolo de frumuseti si aparente inteligente?

Coco Chanel da raspunsul echivalent ca sens frumusetii si inteligentei: moda trece..stilul ramane.                                                                sursa: imgkid.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s