Dreptul la replica

Ante scriptum:  Exemplarul meu 30+, s-a saturat sa isi vada specia denigrata. Asa ca a cerut dreptul la replica. Enjoy!

Eu sunt renumitul exemplar 30+. Si vreau sa va povestesc, evident, prin prisma experientor personale, despre barbatii care insala.

Sau nu.

Desi este despre noi, aceasta pagina se adreseaza lor, doamnelor si domnisoarelor. Acelora dintre voi care se presupune ca iubiti, ca va implicati intr-o relatie. Trup si suflet. Ei bine, guess what? Si noi facem asta.

Unii insa dam peste una bucata scorpie. Si, oooo daaa,stiti la fel de bine ca mine ca procentu de scorpii din socoetatea feminina e imens. 

Noi toti am avut candva suflet de copii. Prima dragoste sincera ne-a luat ratiune, mintile, banii din portofel (daca e cazul). Ne-am fi luat de piept cu Dumnezeu pentru ea, chit ca s-a intamplat la 14, la 16, sau la 18 ani. 
E cam asa. Nu iti dai seama de nimic, nu vorbesti despre nimic, nu te intereseaza liceu sau facultate. Poate ca nici macar sex nu e la mijloc. Tot ce vrei e zambetul ei, privirea ei, atingerea mainii ei.
 
Si vine o zi cand nu raspunde la telefon. Vine si o a doua. Sau pleaca la munte cu parintii, in timp ce masina parintlor e in fata casei…si ceva undeva se strange si se face ghem.si doare. Si vrei sa te convingi.
Undeva la un colt de strda,la un colt de scara, o vezi sarutand un alt baiat…
Distractie. Nepasare. Teribilism. Dorinta de a experimenta.
Incepi sa crezi ca inselatul ei,sau al urmatoarei fete, e solutia ta. E solutia la durere,si la o eventuala alta durere…
 
Si noi avem suflete. Ca si voi. Pastrati-va curat barbatul, si daca are un strop de minte,o va face si el.

Si da,alegeti barbati o idee mai in varsta, astia sunt in general mai mintosi decat cu o jumatate de decada/o decada in urma,cand ar fi vrut sa le-o traga fiecarei posesoare de cromozomi xx de pe planeta!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s