Vulpea care nu mai ajunge la struguri spune ca toate femeile sunt curve

T1: „Esti o femeie minunata, un vis de femeie! Nu vreau sa te pierd si pe tine. Esti perfecta ma! Ai atat de multe de oferit. Ma surprinzi intotdeauna prin comportamentul tau. Ai o eleganta fina. Raman uimit cand vad cat esti de desteapta. Esti cea mai frumoasa! Superba! Esti un om prea bun!”

T2: Stii iubitule, vreau sa ne despartim.

T3: „Esti o femeie de doi bani. Javra ordinara. Nu mi-ai oferit nimic. Nu ai meritat nimic. Nu stii sa iubesti. Panaramo. Daca erai desteapta stiai sa ma tii langa tine. Tarfo! Mizerabilo! Esti absurda! De ce crezi ca meriti totul? De ce esti asa? Du-te dracu!”

Pot sa inteleg. Pot sa inteleg ca la un moment dat asta poate fi mecanismul de coping al unui om ranit. Asa reuseste el sa treaca peste desparitre, peste faptul ca trebuie sa renunte la tabieturi si peste faptul ca a ramas singur din nou.
Acum, ma gandesc eu ca peste ceva timp, va privi inapoi la toate relatiile lui, despre care a concluzionat la momentul respectiv ca au fost numai cu femei de 2 bani. N-a gasit si el saracul o femeie cuminte si de casa. O femeie care sa lupte pentru relatia lor si sa nu plece.
Alo! Prietenas.. presupunand prin absurd ca fostele tale sunt toate niste fiinte mizerabile, pentru care exista cate un loc in iad, ghici cine si le alege.
Si acum vine partea aia cu: Toate femeile sunt la fel!
Si ma-ta? Si sora ta? Si toate femeile care sunt casatorite de 25 de ani?
Ghici cine si le-a ales?
Ghici cine nu si-a invatat lectia prima data, a doua, a treia s.a.m.d.
Pai normal ca nu a invatat lectia. Era ocupat sa le jigneasca si sa arunce cu noroi in fiecare.

Amicul meu spune ca pentru unii viata este lunga, iar pentru altii scurta. In sensul in care traiesc aceeasi experienta de n ori. De ce? Pentu ca nu invata absolut nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s