Ce ne trebuie?

I-am spus mai de mult, ca o reflectare proprie, ca dragostea nu e de ajuns. Acum imi reaminteste asta de fiecare data cand il supar.

Majoritatea relatiilor se termina. As vrea sa cred in povestea aia de dragoste care a inceput in liceu si a tinut o viata, dar vezi tu trebuie sa fii incredibil de norocos sa gasesti ce vrei din prima. Nu zic ca e imposibil. Ci improbabil. Daca ai reusit si esti convins ca doar nu esti un las, atunci bravo tie! Ai tot respectul meu.

Restul oamenilor, mai putini norocosi, suntem fortati sa iesim in aceasta lume cruda in care toata lumea minte la prima intalnire. Schimbam cativa parteneri, investim in relatii, invatam din greseli. Pana intr-o zi. Nimeni nu se casatoreste crezand ca va avea o viata ok. Toata lumea spera la fericire si dragoste eterna. Chiar si cei mai puternici-aroganti-cinici dintre noi. Chiar si cei care nu meritam.

Si atunci stateam aici si ma intrebam ce naiba trebuie sa faci ca sa mearga?

E iubirea doar sex + lucrurile pe care trebuie sa le fac pentru ca ii aduc placere? Trebuie doar un efort constient de satisfacere a nevoilor partenerului si boom ai relatia perfecta? El imi cumpara flori si eu ii fac prajituri? Totul se rezuma la gesturi si atentie? La cateva compromisuri si la a-ti propune sa o nu dai in bara?

E atat de simplu?

Probabil ca nu.

De aia e asa frustrant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s