Femeia frumoasă, deșteaptă și singură

Zicea astazi o prietena ca daca o femeie e frumoasă, deșteaptă și singură, cu siguranță e nebună. Am râs.

Apoi am început să analizez problema.

Nu suntem cu toții? N-avem toți defecte și bagaje emoționale? N-avem toți frustrări și n-am fost trăit toți aceași viața care îți prezintă orizontul sigur și frumos pentru ca apoi să-ți închidă ușile în fată: “hai fraiere..cauta-ți fericirea în altă parte acum..”?

Care mai e rostul să întinzi mâna spre cineva și să te prezinți daca nu esti apoi dispus să oferi tot ce ai mai bun? Altfel spus, de ce ne mai implicăm în relații inter-umane dacă atunci când privim persoana respectivă în ochi ne întrebâm când și cum și de ce o sa plece?

E minunat să începi ceva nou! Ai șansa să arăți tot ce ai învățat, tot ce știi. Poți experimenta. Poți fi cum vrei tu să fii. Ai șansa să te dezvolți! Poți impresiona și ai minunata oportunitate de a nu fi gresit de n ori înainte. Pur și simplu, persoana din fața ta nu-ți poartă pică pentru nimic! Nu fi idiot! Nu strica asta!

Nu privi cinic femeia frumoasă, deșteaptă și singură. Nu o lăsa să plece pentru că trebuie să fie ceva în neregulă. Nu zic ca n-o fi puțin nebună. Dar de ce crezi că tu nu esti? Sau că nu-I poți face față nebuniei? Sau că nebunia ei e mai puternică decât toate lucrurile pe care ți le poate oferi?

Poate totuși de data asta nu ți se mai închid ușile în față…

Și dacă nu ești în stare și nu ești în stare… daca nu poți să apari în fața ei și să îi dai totul… daca mi-e frică e mai important decât vreau, atunci nu întoarce capul dupa ea pe stradă.

N-o strica. S-ar putea să fie perfectă pentru altcineva.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s