unu

O  să încep să scriu postul ăsta cu ochii închişi pentru că de jumate de oră mă chinui să scriu drăguţ dar nu reuşesc. Ideea e că m-am schimbat. Eu şi numele blogului. Şi îmi era dor să scriu pe un  blog şi într-o zi (doar într-una) să nu mai scriu şi să mă întrebaţi ce e în neregulă.

Defapt nimic nu e în regulă şi totul e în neregulă.  Dar ştiţi că mie nu îmi pasă de reguli. Doar de ălea ale bunei maniere. Nonconformism, Nonconformism… dar să nu exagerăm totuşi. Deşi viaţa e făcută din exagerări. Multe exagerări. Am exagerat chiar acum un minut când m-am gândit că m-am schimbat. Defapt sunt tot eu. Care lucrează (de reţinut verbul) la o relaţie.Iar voi nu aveaţi cum să rataţi acest moment, ţinând cont că v-am stresat un an întreg cu George.

Mi-e dor de George. Şi de blog îmi era dor. Şi de toate zilele în care voi veni acasă croită să scriu un post. Pe blog. Blogul MEU!

Reclame

6 gânduri despre „unu

  1. o doamne o doamne o doamne :x. cat de draguuuuuuut. doamne. dar…..nu mai e la fel. nu mai sunt posturile alea cu subinteles frumoase. desi toate posturile tale sunt frumoase. puii mei, bafta la noul blog, ce sa-ti spun. >:D<.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s